EL TEMPS Molts núvols i possibles pluges

La temperatura, però, seguirà la seva escalada

LaTorre
18 de juny del 2020
Dia amb núvols
Dia amb núvols | ND

Aquest dijous estarà marcat per la nuvolositat i possiblement pluges, sobretot a la primera part del dia, quedant més restringides a la tarda. Els núvols taparan el cel fins aproximadament el migdia i a partir de llavors, la nuvolositat i les clarianes s'aniran alternant fins al final. 

El dia es llevarà amb un cel gris, ple de núvols que taparan el sol i podria venir acompanyat de precipitació, però que seria moderada. Passat l'equador de dijous es poden obrir més clarianes, encara que els núvols també faran acte de presència. Tot plegat, en un ambient amb un termòmetre que continuarà incrementant valors de forma tímida. 


El Servei Meteorològic de Catalunya preveu un dia molt ennuvolat, com a mínim, fins al migdia. A partir de llavors minvarà i s'obriran algunes clarianes, però també hi haurà presència de nuvolositat, cosa que farà que hi hagi alternatives la resta del dia.

En relació a les pluges, poden afectar a qualsevol punt i, igual que els núvols, a partir del migdia s'aniran concentrant al Pirineu i Prepirineu, tot i que també poden haver-hi xàfecs a la zona del Vallès. En general seran d'intensitat entre feble i moderada, amb poques quantitats.

El mercuri seguirà escalant, tot i que de forma discreta. La mínima serà més alta i la màxima molt similar, sense arribar a valors superiors els 27 ºC.