FOTOS L'itinerari per a vianants i ciclistes entre Terrassa i Matadepera entra a la recta final

La pluja de principis de juny podrien endarrerir uns dies la culminació del projecte

Un ciclista transita per l'itinerari, encara en obres.
Un ciclista transita per l'itinerari, encara en obres. | Miquel Badia
LaTorre
17 de juny del 2020
L'itinerari de ciclistes i vianants entre Terrassa i Matadepera es troba en la seva recta final. Tot i això, si bé setmanes enrere LaTorre informava que la culminació del projecte s'havia avançat als terminis, les pluges dels últims dies han endarrerit les obres al pont sobre la riera de les Arenes, fet que podria endarrerir l'obertura del tram.

D'aquesta manera, sí el pont havia d'estar tallat fins el 8 de juny, la meteorologia adversa dels últims dies i altres complicacions han fet que la via estigui tallada fins al 19 de juny. Segons explicava a aquest mitjà José Luis Ciruela, responsable de l'obra, l'itinerari serà una realitat a finals de juny "o com a molt tard, la primera setmana de juliol".
 

El pont de les Arenes s'obrirà el 19 de juny. Foto: Miquel Badia


Les obres d'aquest itinerari, que està dividit en dos trams, un a la BV-1221 i l'altra a la BV-1275 i que compta amb un pressupost d'1,52 milions d'euros, es van iniciar el passat mes de desembre i amb una durada de set mesos. L'actuació comporta la construcció d'un itinerari segregat de la via principal per a ciclistes i vianants de quatre metres  i mig d'amplada dividit en dues parts, una de 2,50 metres per a ciclistes i una altra de dos metres per a vianants i encintat amb una vorada de formigó.
 

L'itinerari per a vianants i ciclistes entre Terrassa i Matadepera entra a la recta final Foto: Miquel Badia

 

Operaris treballant en la recta final de les obres de l'itinerari. Foto: Miquel Badia