Fem l'Estiu 2020: gairebé 200 activitats culturals per a reactivar el sector a Terrassa

S'allargarà del 19 de juny al 10 de setembre i inclou concerts, espectacles, exposicions i tallers

La programació inclou activitats culturals i artístiques als set districtes de Terrassa.
La programació inclou activitats culturals i artístiques als set districtes de Terrassa. | Arxiu
LaTorre
17 de juny del 2020
Actualitzat a les 18:55h
Ja es coneix la programació complerta de la campanya Fem Estiu 2020, que omplirà Terrassa de concerts i altres demostracions culturals des del 19 de juny i fins ben entrat el mes de setembre. La programació es forma de gairebé 200 actes en què s'hi troben interpretacions de música clàssica i contemporània, teatre, cinema, circ o tallers, que tindran lloc a tots els districtes de la ciutat.

Les activitats s'han programat des del Servei de Cultura de l'Ajuntament de Terrassa, que ha comptat amb la col·laboració d'entitats com la Casa de la Música de Terrassa, La Xarxa de biblioteques, Tub d’Assaig 7’70, Festival de Titelles Didó, Orquestra de Cambra Terrassa 49, Jazz Terrassa i El Tercer Paisatge, que organitzen i en alguns casos acullen demostracions artístiques i culturals durant aquests tres mesos que durarà la programació.

Durant la presentació, l'alclade de Terrassa, Jordi Ballart, ha volgut destacar el clar protagonisme que tindrà el talent i els artistes locals i el fet que el Fem Estiu arribarà a tots els districtes de Terrassa amb una oferta més àmplia, rica i variada que mai i ha remarcat que l’Equip de Govern, “mai deixarà de donar suport a un sector que ara ho necessita més que mai, i que és una importantíssima font de promoció econòmica i de projecció de la ciutat”.
 
En opinió de la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, amb el Fem Estiu «hem volgut arribar a tota la ciutadania, ja que aquest és el nostre compromís. Per una banda, amb el propi sector cultural, per reactivar-lo, i per l’altre per a totes aquelles persones que estaran aquest estiu a la ciutat". D'altra banda, Boladeras destaca que el programa multiplica per quatre el nombre d'activitats respecte altres anys. 
 

Programació de Fem Estiu 2020. by naciodigital on Scribd