EL TEMPS Un dia més d'inestabilitat

La temperatura es recuperarà progressivament amb el pas de les hores

LaTorre
16 de juny del 2020
Actualitzat el 17 de juny a les 11:03h
Nou dia amb núvols
Nou dia amb núvols | ND

La inestabilitat seguirà un dia més, tot i que aquest dimecres serà més variable, i a diferència d'aquest dimarts, les estones de sol seran més prolongades i amb menys xàfecs. Tanmateix, durant la matinada la precipitació pot presentar-se, de forma anecdòtica i molt breu, al llarg del dia. 

El dia es llevarà amb nuvolositat i alguna resta de pluja. Núvols i sol s'aniran alternant durant la jornada, potser amb més clarianes. Tampoc no es descartan precipitacions, però serien més puntuals. La temperatura anirà pujant amb el pas de les hores i recuperant valors, després de la frenada d'aquest dimarts.


El Servei Meteorològic de Catalunya, que ha activat un avís per intensitat de pluja, encara que concentrat a l'extrem est del país, preveu un dia amb un cel entre poc ennuvolat i mig ennuvolat fins a migdia i a partir d'aleshores s'aniran obrint clarianes.

Des de la matinada s'esperen ruixats i xàfecs que durant dimecres serà menys probable, a més seran d'intensitat entre feble i moderada. Tot plegat, en un ambient novament gris i en què el mercuri experimentarà una pujada. La mínima es mourà entre els 10 i 15 ºC i la màxima entre els 21 i 26 ºC.