La tornada de les curses populars, més a prop: la Mitja de Terrassa treballa per a reprendre'n el calendari

Per ara, totes les carreres programades per a l'estiu estan suspeses i la propera que se celebraria seria la Cursa de les Dones, programada pel 4 de novembre

1200_1592318231IMG_5381
1200_1592318231IMG_5381 | AEMMT
LaTorre
16 de juny del 2020
L'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa ja carrega piles pensant en l'organització de curses en els pròxims mesos. Així ho ha manifestat l'entitat en un comunicat, en què ha lamentat que el confinament i la desescalada hagin obligat a suspendre "moltes activitats", com és el cas del Circuit Activa't 2020.

Tot i això, l'agrupació reafirma la seva voluntat de seguir organitzant "curses atlètiques, esdeveniments esportius, solidaris i ciutadans". En aquest sentit, asseguren que seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i en contacte amb la Federació Catalana d'Atletisme i l'Ajuntament de Terrassa, l'AEMMT es troba preparant els protocols per iniciar les noves curses.
 
D'aquesta manera, tot i que reconeixen que "és evident que la situació i evolució de la desescalada condicionarà dates i possibilitats dels esdeveniments esportius", l'entitat esportiva egarenca pretén estar preparada per iniciar la seva activitat tant punt els organismes competents ho permetin. Amb totes les curses d'aquest estiu suspeses, la pròxima activitat que segueix en peu és la Cursa de les Dones, programada pel 4 d'octubre.