Dimarts gris i de pluges

La temperatura es frenarà i no passarà dels 25 ºC

Redacció
16 de juny del 2020
Dia marcat per la nuvolositat
Dia marcat per la nuvolositat | ND

Aquest dimarts estarà marcat pel pas de núvols i les pluges, que s'esperen que siguin més generalitzades al matí. Tot i així, no seran intenses, a diferència de la tarda, quan poden caure xàfecs que localment poden anar acompanyats de tempesta. La temperatura es frenarà i no passarà dels 25 ºC.

El dia es llevarà amb nuvolositat i amb pluges de bon matí. Aquesta serà la tònica fins al migdia, quan no es descarta que aparegui alguna clariana, però a la tarda el cel estarà tapat i no es descarta una nova precipitació. Aquesta vegada, en canvi, sí podría ser, en algun punt, intensa. 


El Servei Meteorològic de Catalunya preveu un dimarts amb un cel ennuvolat i pluges intermitents. A partir del migdia, i a la tarda, es podrien obrir clarianes, però la jornada estarà marcada per la nuvolositat. L'aigua s'espera que caigui en qualsevol punt, viatjant de nord-oest a sud-est del país al matí i a la tarda podrien ser intenses, però molt localitzades. 

El termòmetre, per la seva part, tindrà dues tendències. Mentre a la primera part pujarà, a a segona es reduirà. La mínima es mourà entre els 13 i 18 ºC, mentre que la màxima ho farà entre els 20 i 25 ºC.