Es reprèn el servei d'autobús entre Terrassa i el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

La línia té una freqüència de set anades i set tornades els dissabtes, diumenges i festius

El servei d'autobús torna a funcionar des d'aquest cap de setmana.
El servei d'autobús torna a funcionar des d'aquest cap de setmana. | DIBA
LaTorre
15 de juny del 2020
El Departament de Territori i Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona han tornat a activar aquest cap de setmana els serveis d'autobús entre Terrassa i el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Els bitllets senzills són vàlids per a tot el dia i permeten pujar i baixar de l'autobús tantes vegades com l'usuari vulgui. A més, el trajecte és gratuït per a nens fins a dotze anys i els bitllets de ¡ es poden combinar amb bitllets de tren.

En el cas del servei al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, el servei que s'ofereix és d'un bus que permet l'accés al parc des de Terrassa, també els dissabtes, diumenges i festius. Així mateix, es disposa d'un bitllet combinat de tren i bus, en aquest cas amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Aquest bus també permet l'accés als municipis de Mura i Talamanca.

L'autobús del parc de Sant Llorenç té una freqüència de set anades i set tornades els dissabtes, diumenges i festius, dels quals tres arribaran fins a Talamanca i Mura. El primer autobús surt de l'estació de Terrassa a les 8.30 h del matí i la darrera sortida des de Talamanca i Coll d'estenalles a les 17.30 h.

El servei, gestionat per l'empresa concessionària Sagalés, forma part del sistema tarifari de l'ATM de Barcelona i, per tant, són vàlids tots els títols de transport integrats. També hi ha un bitllet combinat de bus i tren, en col·laboració amb Renfe, per poder accedir al parc. En un comunicat, s'explica que amb l'avançament de la desescalada després del confinament per la covid-19, l'afluència a aquests parcs ha anat creixent i per això han decidit reactivar un servei molt més sostenible.