Ballart surt en defensa dels drets LGTBI: «Seguim la lluita. Encara queda molt camí per recórrer»

L'alcalde contesta així la missiva d'uns veïns en què acusaven un regidor del PSC d'insults homòfobs contra ell

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart.
L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart. | Adrià Costa
LaTorre
15 de juny del 2020
Actualitzat a les 12:02h
L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha compartit un emotiu escrit a través de les xarxes socials en què fa referència als suposats insults homòfobs que li hauria proferit un regidor del PSC, segons denunciaven uns veïns en una carta. Al text, l'alcalde de Terrassa lamenta els fets, referma la seva confiança en els acusadors i dóna per tancada la polèmica tot assenyalant cap al Pacte de Ciutat.

Després d'una setmana d'estires i arronsa entre Tot per Terrassa i els socialistes, el batlle egarenc ha volgut tancar la polèmica lamentant haver provocat "uns dies de focs creuats d'acusacions", quan va compartir la missiva a través de Twitter, publicació que ja ha eliminat. ​Dies enrere, representants del PSC anunciaven que es querellarien per calúmnies contra els veïns que van treure a la llum els suposats insults. 

L'alcalde relata que la seva adolescència "no va ser fàcil" exposant situacions en què es va sentir qüestionat per la seva orientació sexual. En la mateixa direcció expressa: "Tot això també em fa no dubtar quan algú denúncia aquests riures, burles i insults". Tanmateix, assegura que "tota aquesta experiència vital" el fa ser qui és i explica per què es troba en política i segueix lluitant "perquè mai cap adolescent es tiri a la via".

En aquest context i amb la intenció de rebaixar la tensió, Jordi Ballart manifesta que "deixa de parlar" de la polèmica posant l'accent en el Pacte de Ciutat que haurien de firmar en les pròximes setmanes els partits de l'Ajuntament de Terrassa per a una reconstrucció postpandèmia de la ciutat. En aquest sentit, recorda que aquest acord ha de demostrar valors, "just el que s'ha qüestionat aquests dies". "Seguim en la lluita. Encara queda molt camí per recórrer", conclou l'escrit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fins aquí ⬆️

Una publicación compartida de Jordi Ballart Pastor (@jordiballartpastor) el