Torna Terrassa Música Moderna amb una desena de concerts en espais emblemàtics de la ciutat

El programa contempla actuacions del 28 de juny al 26 de juliol

Núria Graham actuarà a Terrassa el 19 de juliol.
Núria Graham actuarà a Terrassa el 19 de juliol. | Victor Castelo
NacióDigital
12 de juny del 2020
Terrassa Música Moderna, la programació estable de música moderna de la ciutat, torna aquest juny amb una desena de concerts que tindran lloc a diferents espais emblemàtics de Terrassa cada cap de setmana fins el 26 de juliol.

Queralt Lahoz, Carles Viarnès, b1n0 + nara is neus, Lu Rois, Núria Graham, Carla i Seward + Myôboku reactiven els directes del TMM. Espais a l'aire lliure com el Pati de la Nova Jazz Cava, la Seu d'Ègara, el Castell Cartoixa de Vallparadís o la Casa Museu Alegre de Sagrera seran els entorns singulars de la ciutat on podrem gaudir, altra volta, de la música en directe. 

Amb la previsible entrada de la ciutat a fase 3 en les pròximes setmanes, tornarà la música en directe de la mà de TMM. Carles Viarnès, Núria Graham, Queralt Lahoz, Seward + Myôboku o Carla són alguns dels noms que actuaran en espais com el pati de la Nova Jazz Cava, la Casa Alegre de Sagrera o la Seu d'Ègara des de finals de juny i fins a final de juliol. Clica aquí per a més informació de grups, calendari i ubicacions.


​​
​​
​​