Reapareix el sol i es manté l'escalada del termòmetre

El mercuri pot superar els 27 ºC

Redacció
12 de juny del 2020
Predomini clar del sol
Predomini clar del sol | ND

Aquest divendres serà l'inici d'un canvi del temps que virarà cap a la estabilitat, és a dir, predomini del sol i temperatures agradables i amb un termòmetre que seguirà marcant valors una mica més alts. Encara que de matinada no es descarta alguna resta de pluja, ja que hi ha previst el pas d'un front amb xàfecs a la línia litoral i que podria arribar al Vallès.

El dia es llevarà amb un cel amb nuvolositat, però de seguida desapareixerà per imposar-se el sol. I així es mantindrà la jornada, acompanyat d'un mercuri que anirà escalant amb el pas de les hores. 


El Servei Meteorològic de Catalunya, que té activat un avís per intensitat de pluja de matinada, concentrat a la façana litoral i a Ponent, preveu un divendres que arrencarà amb alguna resta de núvol pel front que ha passat de matinada, però ben aviat es desfarà la nuvolositat i s'imposarà el sol, que serà la tònica del dia.

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament superior, entre els 9 i 14 ºC, mentre que la màxima pot arribar als 27 ºC, especialment a les hores centrals.