MAPA Els carrers tallats a Terrassa per a prioritzar la circulació de vianants

L'Ajuntament de Terrassa aplica la mesura en caps de setmana

El Consistori tornarà a tallar carrers per a facilitar les distàncies entre vianants.
El Consistori tornarà a tallar carrers per a facilitar les distàncies entre vianants. | Ajuntament de Terrassa
NacióDigital
11 de juny del 2020
Actualitzat el 12 de juny a les 12:26h
Després d'haver implementat la mesura els darrers caps de setmana, l'Ajuntament de Terrassa tornarà a tallar diversos carrers i avingudes per a facilitar el distanciament entre vianants del dissabte i diumenge. En aquesta ocasió es tallaran vuit espais de diferents districtes de la ciutat.

La Rambla de Sant Francesc quedarà tallada al trànsit de vehicles entre dissabte a les 15.30 h i fins diumenge a la nit. A causa d'aquest tall, la línia 6 de TMESA quedarà desplaçada i passarà pels carrers Roig Ventura i Doctor Calsina, on s'habilitaran noves parades. Al carrer Colom també s'hi prohibirà la circulació de vehicles a partir de dissabte a dos quarts de dues i fins diumenge a última hora. Això afectarà la línia 4 de TMESA que serà desviada per la carretera de Montcada i l'avinguda de les Glòries Catalanes.

Els vehicles tampoc podran circular pel carrer Ample i la plaça del Triomf des de dissabte 14 a dos quarts de tres del migdia i fins diumenge 14 a la nit. Les línies 7 i H de TMESA no es veuran afectades per la mesura. El carrer de Núria, situat al barri de la Maurina, es tallarà des del dissabte a les 14 h. La línia 3 de TMESA quedarà desplaçada i passarà per l'avinguda d'Àngel Sallent, el carrer Murillo i el carrer Santa Maria de Mazzarel·lo. 

L'avinguda Josep Terradellas quedarà tallada el dissabte a les 15.30 h i fins diumenge a les 23 h. Per això, l
es línies 5, 8 i 9 de TMESA es desviaran pel passeig 22 de juliol, carretera Rellinars i l'avinguda Abat Marcet. La la línia 4 es desviarà pel passeig del Vint-i-dos de Juliol i la Ronda Ponent. Els carrers Miquel Vives i Sant Tomàs, situats al barri de Ca n'Anglada, estaran tallats de dissabte a les 14.30 i fins diumenge a la nit. La línia 3 de TMESA passarà per la carretera de Castellar, el carrer de Lleó XIII i el de Jacint Elias. Per a més informació.
 

Mapa de carrers tallats by naciodigital on Scribd

 




​​
​​
​​