ple municipal

El PSC de Terrassa es querellarà contra els veïns que els acusen d'insults homòfobs a Jordi Ballart

El grup socialista va oferir una roda de premsa aquest dimecres al vespre per a desmentir les acusacions

per LaTorre , 11 de juny de 2020 a les 09:45 |
Alfredo Vega i Marc Armengol al Ple de Terrassa. | Arxiu
El PSC de Terrassa es querellarà contra els dos veïns de Can Roca que a través d'una carta publicada en aquest diari van acusar un membre del partit d'haver proferit insults homòfobs a l'alcalde de la ciutat, Jordi Ballart. La formació critíca que "ningú els ha preguntat" i lamenta que "es doni credibilitat a aquestes acusacions tan greus".


En una roda de premsa a l'atri de l'Ajuntament aquest dimecres a la tarda, Marc Armengol, portaveu del grup municipal socialista, va confirmar la trobada però ha catalogat que la conversa "no va anar per aquests camins". Per això, Armengol assegura que es tracta d'unes afirmacions falses, i lamenta que Ballart "hagi donat per bona aquesta versió".

El regidor socialsita Javi García també va compareixer per a "negar rotundament aquestes afirmacions" i va assegurar que aquestes acusacions "podrien constituir un delicte de calúmnies". Per això, va anunciar que el partit "arribarà on calgui per a restablir l'honorablitat" del grup i dels seus regidors. En aquest sentit, va criticar que Ballart doni visibiliat a xarxes socials a una versió que no "és provada ni contrastada" i va manifestar "el compromís" del PSC amb els drets LGTBI. En el mateix acte, Armengol va afirmar que a un dels signants de la carta és un dels veïns als quals es va interposar una denúncia per saltar-se el confinament i no es va acabar tramitant. Per això, situen l'acusació com a "intent de revenja contra el PSC per denunciar el tema". Tal com va publicar LaTorre, l'oposició va demanar explicacions i va acusar el govern d'haver fet desaparèixer aquestes denúncies, però en una comissió extraordinària van treure ferro a l'assumpte assegurant que s'havien perdut.

 

Participació