Més estones de sol per aquest dimecres

Dia novament marcat per la inestabilitat

Redacció
10 de juny del 2020
Segueix la inestabilitat com a tònica
Segueix la inestabilitat com a tònica | ND

Aquest dimecres tindrà més estones de sol que els dies anteriors, tot i que no acabarà de fer net. Si bé a la primera part del dia hi haurà més sol que núvols, la nuvolositat serà intermitent i a la tarda no es descarta qua caiguin xàfecs, pero tornarien a ser puntuals i molt localitzats. La temperatura tindrà uns valors molt similars.

El dia es llevarà amb alternatives de núvols i sol, tot i que no s'espera un cel molt ennuvolat. Una tònica que es mantindrà així al llarg del dia, però serà a partir de la tarda quan s'incrementarà i no es descarta algun xàfec, ja que s'esperen alguns al voltant del Vallès.


El Servei Meteorològic de Catalunya, que manté activat un avís de perill per intensitat de pluja, concentrat a la zona nord-est del país entre el migdia i la tarda, preveu que de matinada hi hagi un cel que estarà mig o puntualment molt ennuvolat i que s'anirà desfent al llarg del matí, per tornar a formar-se a la tarda i cap al vespre. 

A partir de mig matí s'esperen precipitacions a la meitat est i no es descarta que arribin a l'àrea del Vallès. Però, en cas de fer-ho, serien entre feble i moderats, localment amb tempesta i calamarsa. Tot plegat, amb un mercuri que serà molt similar, amb uns valors que pujaran a partir del migdia, però lleugerament i seguiran sense superar els 27 ºC.