El mNACTEC reobre amb entrada gratuïta

La mascareta serà obligatòria per entrar al museu, que estarà obert de dimarts a divendres de 10 a 14.30 h

NacióDigital
09 de juny del 2020
El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) reobre les seves portès el dissabte 13 de juny. Ho farà després d'una aturada de gairebé tres mesos a causa del coronavirus, i obrirà de 10 a 14.30 de dimarts a diumenge. Fins el 30 de juny, l'entrada a les instal·lacions serà gratuïta.

La reobertura es farà en la modalitat de visita lliure, que permetrà als visitants descobrir pel seu compte les exposicions sobre temes relacionats amb la ciència, la tecnologia i la indústria, així com l’edifici modernista que acull el Museu. L’aforament del mNACTEC es limitarà a un terç del màxim permès. Per ara, no s'acceptaran visiten en grup ni activitats programades.

La mascareta serà obligatòria durant la visita al Museu i es disposarà de gel hidroalcohòlic per als visitants a la recepció i a diferents espais. Els fulletons per a la visita es podran descarregar mitjançant codis QR a la recepció. Des del centre asseguren que la reobertura es produeix "amb les mesures preventives i les recomanacions sanitàries i higièniques prescrites, i amb totes les condicions necessàries per facilitar l’acollida de visitants"

Reobertura de les seus
Les seus del mNACTEC del Museu de la Colònia Sedó d’Esparreguera i del Museu del Ciment Asland de Castellar de n’Hug reobriran amb les mateixes condicions també el dissabte 13 de juny. D'aquesta manera, l' entrada gratuïta i s'haurà de visitar per lliure, sense visites en grup ni activitats programades. La tercera seu del mNACTEC, la Farga Palau de Ripoll, reprendrà l’activitat un cop la regió sanitària de Girona passi a la Fase 3, moment en què ja es permetran les visites guiades.