L'Ajuntament de Terrassa accepta propostes de la ciutadania pel Pacte de Ciutat post-pandèmia

Les bases ja estan acordades, i el document final està previst que se signi a principis d'estiu

Representants dels partits de l'Ajuntament de Terrassa, reunits per a firmar les bases del Pacte de Ciutat.
Representants dels partits de l'Ajuntament de Terrassa, reunits per a firmar les bases del Pacte de Ciutat. | Ajuntament de Terrassa
NacióDigital
08 de juny del 2020
Actualitzat a les 14:00h
Els partits de l'Ajuntament de Terrassa es troben immersos en el procés de redacció del Pacte de Ciutat que tenen previst aprovar en les pròximes setmanes per a entomar de manera conjunta i consensuada la reconstrucció socioeconòmica de la ciutat post-pandèmia. Ara, la ciutadania pot aportar el seu gra de sorra abans de que se signi l'acord final.


Un cop redactades i signades les bases, fonts municipals apunten que "s'inicia un procés de diàleg, participació i aportació d’idees per a la construcció col·lectiva en què es parlarà amb els principals agents socioeconòmics i educatius de la ciutat, es faran debats a tots els òrgans de participació sectorials i territorials que té establerts l’Ajuntament, i també s’establirà un procés participatiu a través de la plataforma TerrassaParticipa, obert a tota la ciutadania".

Tal com va explicar en una entrevista en aquest mitjà l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, l'acord estarà enllestit abans de l'estiu, però de moment ja s'han acordat unes bases per a un Pacte de Ciutat que treballarà en tres línies: reactivació, recuperació de l’economia i de creació d'ocupació, promoció de la igualtat, la cohesió social, la inclusió i la perspectiva de gènere, i la sostenibilitat i preservació del medi ambient. Tota la informació i la última hora sobre el Pacte de Ciutat aquí.