Terrassa preveu obrir «alguna» escola bressol per a donar cobertura a tota la ciutat

Si la setmana que ve la ciutat entra en fase 2 del descofinament, hi ha voluntat d'obrir els centres assignats el dimarts

Les esc ole
Les esc ole | ACN
NacióDigital
04 de juny del 2020
L'Ajuntament de Terrassa ha elaborat una enquesta de necessitats a les famílies usuàries de les escoles bressol amb la intenció de determinar si el dilluns que ve cal obrir o no els centres, amb motiu de la possible entrada de la ciutat a la fase 2 del desconfinament. Aquest divendres, el Consistori egarenc anunciarà la decisió amb relació al pla d'obertura dels centres, que haurien d'obrir sota mesures excepcionals.

Aquest dimecres, l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va avançar que "totes no obriran". En aquest sentit, va apuntar que la voluntat és que se'n pugui obrir "alguna" amb una visió àmplia que pugui donar servei al conjunt de la ciutat i no només als alumnes que hi estan inscrits durant el curs. Segons el batlle, els centres es posarien en marxa el dimarts i no dilluns.

Altres ciutats vallesanes com Rubí, Cerdanyola del Vallès o Montcada i Reixac van confirmar aquesta setmana que mantindran tancades les escoles bressol municipals encara que el pròxim 8 de juny es passi a la fase 2 de desconfinament. En aquests casos, la decisió ha estat presa per els dubtes que genera la seguretat sanitària d'infants, docents i famílies.