coronavirus

L'atur a Terrassa creix un 2,7% durant el mes de maig

Pel que fa a Catalunya, les xifres totals de persones aturades continuen augmentant cada mes

per LaTorre , 3 de juny de 2020 a les 18:13 |
Les xifres d'atur a la comarca continuen creixent sense aturador | Adrià Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La pandèmia del coronavirus està causant estralls en el marc econòmic del conjunt del país. Cada mes, els números continuen creixent i a Catalunya ja s'ha registrat un augment de més del 30% en la xifra de persones aturades respecte a l'any passat, segons les dades recollides per l'Observatori de Treball i Model Productiu. 

A Terrassa, el nombre de persones registrades a l'atur actualment és de 17.010 persones. Un total que s'ha vist incrementat durant el mes de maig amb 440 treballadors extres; el que suposa un creixement d'un 2,7% respecte a l'abril d'enguany. En nombres absoluts, en comparació a les dades del 2019, l'atur s'ha vist augmentat a la ciutat vallesana en quasi 3.000 persones (+21,4%). L'increment de l'atur a la resta de ciutats de la comarca és similar: Sabadell (+5,6%), Sant Cugat (+4,6%) i Rubí (+3,8%).


Pel que fa al conjunt de la comarca, al Vallès Occidental hi ha actualment un total de 61.536 persones registrades a les llistes de l'atur. Una xifra que s'ha vist incrementada durant el mes de maig en 2.388 treballadors; el que suposa un creixement relatiu d'un 4% en el darrer mes. En comparació a l'any passat, la variació anual de persones aturades ha augmentat en un 26% amb 12.700 més respecte a les dades recollides a finals de 2019. 
 

Les xifres d'atur a cada municipi del Vallès Occidental Foto: Observatori de Treball i Model Productiu


​​
​​​
​​​​
​​​​​

 

Participació