L'Ajuntament de Terrassa reprèn els processos de selecció de personal aturats per l'estat d'alarma

A partir d'aquest dilluns es poden presentar instàncies o esmenes als quatre processos

La façana de l'Ajuntament de Terrassa
La façana de l'Ajuntament de Terrassa | LaTorre
LaTorre
03 de juny del 2020
Actualitzat a les 11:35h
L'Ajuntament reprèn els processos de selecció de personal que van quedar suspesos des del passat 14 de març arran de la declaració de l'estat d'alarma que suspenia tots els terminis per a la tramitació de procediments administratius.

Així doncs, a partir d'aquest dilluns 1 de juny, es tornen a comptar els dies de les diferents etapes dels processos: presentació d'instàncies, presentació d'esmenes, etc. Els processos interromputs que es reprenen avui són:

La borsa de treball de mestres i educadors d'Educació Especial: continuació del termini de presentació d'instàncies, de l'1 al 7 de juny; el procés de selecció Direcció de Serveis d'Urbanisme: continuació del termini de presentació d'instàncies, de l'1 al 9 de juny; la contractació temporal i urgent de tècnic de mobilitat: continuació de presentació d'instàncies, de l'1 al 3 de juny; i la contractació temporal i urgent de tècnic auxiliar programador: continuació del termini de presentació d'esmenes, de l'1 al 8 de juny. 

Tant la presentació d'instàncies com la d'esmenes s'han de fer preferentment a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Terrassa. 



​​
​​​
​​​​
​​​​​