Ajuntament i Cecot es reuneixen per a tendir ponts en la reconstrucció econòmica de Terrassa

El Consistori egarenc té previst reunir-se amb els principals actors socioeconòmics de la ciutat durant les pròximes setmanes

Reunió entre el govern municipal de Terrassa i la patronal Cecot.
Reunió entre el govern municipal de Terrassa i la patronal Cecot. | Ajuntament de Terrassa
NacióDigital
02 de juny del 2020
Representants del govern municipal de Terrassa han rebut aquest dimarts al migdia una delegació de la Patronal Cecot per a tendir ponts en relació a la reactivació de l'economia terraasenca després de la crisi de la Covid-19.

En representació del Consistori egarenc hi han assistit l'alcalde, Jordi Ballart, acompanyat del tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Isaac Albert, i de la tinenta d'alclade de Serveis Generals, Núria Marín. Antoni Abad, el president, i David Garrofé, com a secretari general, han acudit a la trobada en nom de la patronal Cecot.

La reunió s'emmarca en les trobades programades pels propers dies de l'Ajuntament amb els principals agents socioeconòmics de la ciutat per impulsar la reactivació de l’economia terrassenca, la creació d’ocupació i d’oportunitats de progrés, i la coordinació d’una resposta conjunta de ciutat a la nova etapa que s’obre després de la crisi sanitària de la Covid-19.