cultura

Obert el termini de presentació d' obres pel 1r Premi de Poesia Marta Pessarrodona de Terrassa

L’Elixir Poètic i l’Ajuntament de Terrassa han impulsat el certamen per a homenatjar la poeta egarenca, guardonada amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya i el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes

per LaTorre , 3 de juny de 2020 a les 09:00 |
Ja es poden presentar obres per la primera edició del Premi de Poesia Marta Pessarrodona de Terrassa. El certamen, dirigit a terrassencs de fins a 30 anys, és una iniciativa de l'Elixir Poètic i amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa amb la voluntat d'homenatjar la poeta, narradora i crítica literària egarenca, guardonada amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya i el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes.

Des de l'organització apunten que aquest premi pretén "difonde i donar visibilitat a la poesia escrita i audiovisual, donant veu als joves terrassencs i les joves terrassenques que ja conviuen amb la poesia i volen compartir-la, o potser, que volen descobrir-la i endinsar-se en aquest món".
 
Les obres, inèdites i originals, poden ser presentades en qualsevol idioma i la temàtica és lliure. Es pot presentar de manera escrita -amb un màxim de 200 versos i en PDF- o audiovisual amb un màxim d'un minut i en format mp4. La peça s'ha d'enviar al correu premipessarrodona@gmail.com, acompanyada del nom, els cognoms, l'adreça, el telèfon i el correu electrònic de l'autor/a.


El termini d’admissió de les obres per l’edició d’enguany, ja obert, finalitza el divendres 3 de juliol del 2020, i els guanyadors es coneixeran al Festival Elixir, que tindrà lloc a Terrassa el primer cap de setmana d'octubre. Tots els premis i condicions es poden conèixer en aquest enllaç.

 

Participació