Obert el termini de presentació d' obres pel 1r Premi de Poesia Marta Pessarrodona de Terrassa

L’Elixir Poètic i l’Ajuntament de Terrassa han impulsat el certamen per a homenatjar la poeta egarenca, guardonada amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya i el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes

LaTorre
03 de juny del 2020
Ja es poden presentar obres per la primera edició del Premi de Poesia Marta Pessarrodona de Terrassa. El certamen, dirigit a terrassencs de fins a 30 anys, és una iniciativa de l'Elixir Poètic i amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa amb la voluntat d'homenatjar la poeta, narradora i crítica literària egarenca, guardonada amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya i el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes.

Des de l'organització apunten que aquest premi pretén "difonde i donar visibilitat a la poesia escrita i audiovisual, donant veu als joves terrassencs i les joves terrassenques que ja conviuen amb la poesia i volen compartir-la, o potser, que volen descobrir-la i endinsar-se en aquest món".
 
Les obres, inèdites i originals, poden ser presentades en qualsevol idioma i la temàtica és lliure. Es pot presentar de manera escrita -amb un màxim de 200 versos i en PDF- o audiovisual amb un màxim d'un minut i en format mp4. La peça s'ha d'enviar al correu [email protected], acompanyada del nom, els cognoms, l'adreça, el telèfon i el correu electrònic de l'autor/a.

El termini d’admissió de les obres per l’edició d’enguany, ja obert, finalitza el divendres 3 de juliol del 2020, i els guanyadors es coneixeran al Festival Elixir, que tindrà lloc a Terrassa el primer cap de setmana d'octubre. Tots els premis i condicions es poden conèixer en aquest enllaç.