Tres intervencions en menys de 48 hores per façanes i cornises amb risc de despreniment a Terrassa

Es va apuntalar un balcó i es van sanejar una façana i una cornisa

Els Bombers van participar colze a colze amb la Policia Municipal en el tres incidents.
Els Bombers van participar colze a colze amb la Policia Municipal en el tres incidents. | Anna Mira
LaTorre
02 de juny del 2020
Els cossos de seguretat i d'emergència van haver d'intervenir durant el cap de setmana a Terrassa per apuntalar una cornisa, una façana i un balcó que tenien risc de despreniment. La primera de les actuacions va ser divendres a les vuit menys vint minuts del vespre, quan el 112 va comunicar que la cornisa de la teulada d’un habitatge del carrer de la Mare de Déu del Socorsestava a punt de caure. Es va activar el dispositiu d’actuació i una dotació policial va acudir al lloc, on agents dels Bombers van acondicionar l'espai.
 
Unes hores mes tard, el dissabte a les deu i cinc minuts del matí, una unitat de la Policia Municipal va observar restes d’una façana que havien caigut a la via pública a la carretera de Montcada, amb el carrer de Colom. Es va donar avís a Bombers, que van sanejar la façana; i a Eco-Equip, que va netejar la zona.
 
El tercer incident es va registrar el diumenge a dos quarts d'una del migdia, quan el Parc de Bombers va sol·licitar la presència policial mentre realitzava el sanejament d’una façana del carrer del Periodista Grané, amb el carrer de Ferran Canyameres. Una unitat policial va acudir al lloc, on les les dotacions de Bombers van apuntalar un balcó i es va senyalitzar la zona.