Dimarts canvia amb més sol que núvols

Pujada generalitzada de la temperatura

LaTorre
02 de juny del 2020
Ambient assolellat amb estones de núvols
Ambient assolellat amb estones de núvols | ND

Després d'una arrencada de setmana, i de mes, amb la inestabilitat com a factor comú, amb núvols, fins i tot algun plugim feble, per acabar la jornada amb sol, aquest dimarts serà el sol la tònica predominant i la nuvolositat tindrà menys presència. La temperatura pujarà lleugerament amb el pas de les hores, especialment, a partir del migdia. 

El dia arrencarà amb sol, tot i el pas de núvols baixos, però que no amenaçaran una arrencada de jornada plàcida. La nuvolositat augmentarà a la segona part del dia, que poden deixar el cel tapat en algunes zones especialment a la banda oest de la comarca. Encara que no es preveuen pluges, si arribessin podrien ser anecdòtiques i puntuals en algun punt del Vallès a la tarda. 


El Servei Meteorològic de Catalunya, que ha activat un avís per intensitat de pluja a partir del migdia, concentrat als Pirineus i al quadrant nord-est del país -al límit amb el Vallès Occidental-, preveu un dimarts amb poca nuvolositat, però serà a la tarda quan creixerà.

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa, es mourà entre els 14 i 19 ºC, mentre que la màxima pujarà, situant-se entre els 26 i 31 ºC.