L'Estat no registra cap mort per coronavirus en les últimes 24 hores

Els contagis continuen baixant i només s'han diagnosticat 71 nous positius

Unitat de Cures Intensives de Sant Joan de Déu
Unitat de Cures Intensives de Sant Joan de Déu | Althaia
NacióDigital
01 de juny del 2020
El Ministeri de Sanitat no ha registrat cap mort per coronavirus en les últimes 24 hores. És la primera vegada des de l'esclat de la pandèmia que no es notifica cap nova defunció en el darrer dia. El balanç total és de 27.127 víctimes mortals, 35 de les quals s'han produït en els últims set dies. Els nous contagis diagnosticats a través d'una prova PCR han estat 71 en les últimes 24 hores i el total és ja de 239.638 persones infectades que s'han pogut detectar.

De les 35 defuncions notificades que s'han produït en l'última setmana, 11 d'elles han estat a Catalunya. Pel que fa als contagis, que continuen la tendència a la baixa, a Catalunya se n'han diagnosticat 16, mentre que a la Comunitat de Madrid hi ha hagut 18 persones que han donat positiu i 11 a Castella i Lleó.

Pel que fa els nous ingressos a l'UCI, només s'han produït 9 en la darrera setmana a tot l'Estat i, en el cas de Catalunya, només un. Les hospitalitzacions en aquest període de temps han estat 245, de les quals 69 s'han produït a Madrid i 47 a Catalunya.