VIDEO Simpatitzants de VOX es manifesten a Terrassa contra el govern espanyol

Els concentrats demanaven la dimissió de l'executiu liderat per Pedro Sánchez com a responsable "de la mort de milers d'espanyols"

NacióDigital
01 de juny del 2020
Un grup reduït de simpatitzants de VOX va manifestar-se aquest diumenge a Terrassa per a demanar la dimissió del govern espanyol, a qui consideren responsable "de la mort de milers d'espanyols" a mans del coronavirus  i a qui acusen de "mentider".

Aquesta acció secundava la crida que va fer el partit liderat per Santiago Abascal de manifestar-se contra la gestió de la crisi del coronavirus per part de l'executiu de Pedro Sánchez. Dies enrere, una quarantena de cotxes van circular per Barcelona amb el mateix objectiu inspirats en les manifestacions que van començar al barri benestant madrileny de Salamanca.

L'excandidat de la formació d'ultradreta a les anteriors eleccions municipals a Terrassa, Jesús Rodríguez, ha compartit a xarxes un vídeo de les imatges, on es veuen una dotzena de persones marxant amb simbologia espanyolista i de recolzament a les forces de seguretat de l'estat. Algun, fins i tot, fa repicar una cassola com a mode de protesta.