Arrenca el mes de juny amb més núvols que sol

La temperatura s'acabarà frenant amb el pas de les hores

Redacció
01 de juny del 2020
Nuvolositat per encetar el juny
Nuvolositat per encetar el juny | ND

La setmana i el mes de juny arrenquen amb un dia marcat per la nuvolositat i el sol, tant un com altre s'aniran alternant al llarg d'aquest dilluns. Això farà que amb el pas de les hores, la temperatura es freni. De fet, s'espera que sigui el principi d'una rebaixa del mercuri la primera part de la setmana. 

El dia arrencarà amb més nuvolositat que sol, tot i que no evitarà que es pugui gaudir d'un dilluns plàcid. La nuvolositat creixerà i a la tarda pot acabar cobrint el cel, però no es traduiran amb xàfecs. 


El Servei Meteorològic de Catalunya, que ha activat un avís per intensitat de pluja a partir de la tarda, concentrat als Pirineus, preveu un dilluns amb una nuvolositat que, de matinada haurà augmentat i al llarg del matí el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat. A partir del final del matí tendirà a fer-se menys compacta. A última hora del dia es formaran estrats baixos.

La temperatura mínima serà lleugerament més alta mentre, es mourà entre els 13 i 18 ºC i la màxima, per la seva banda, entre els 24 i 29 ºC.