El ple de Terrassa demostra unitat per reactivar l'economia

Les cinc forces en bloc han firmat un acord per a impulsar mesures que facilitin la reactivació econòmica de la ciutat, com a primera pedra del Pacte de Ciutat que signaran pròximament

El Ple del mes de maig s'ha celebrat de manera telemàtica per segon cop consecutiu.
El Ple del mes de maig s'ha celebrat de manera telemàtica per segon cop consecutiu. | Ajuntament de Terrassa
29 de maig del 2020
Actualitzat a les 12:49h

Els cinc partits polítics de l'Ajuntament de Terrassa han protagonitzat aquest divendres un ple municipal telemàtic marcat per la voluntat d'entesa i amb la mirada enfocada cap a la nova normalitat després de la pandèmia del coronavirus. Per això, a la sessió s'han presentat i aprovat punts relacionats amb la reconstrucció de la situació provocada per la Covid-19.

En relació amb la reconstrucció econòmica de la ciutat en un context de desescalada del confinament, el Ple ha aprovat per unanimitat una proposta que pretén aplicar mesures transitives per a la reactivació econòmica de la ciutat. Totes les forces signants han celebrat l'alineació i lleialtat amb la ciutat mostrada per totes les parts i han apuntat que servirà com a primera pedra del Pacte de Ciutat que s'impulsarà en les pròximes setmanes.

Aquest punt pretén treballar per impulsar polítiques fiscals per facilitar l'activitat econòmica, comunicació directa amb els responsables econòmics de l'Ajuntament, aplicar bonificacions i exempcions de comerços minoristes i portar aquestes iniciatives al Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental i al Pacte Nacional per la Indústria.

Proposta de resolució per a... by naciodigital on Scribd