GRÀFIC Queden 29 persones ingressades als hospitals de Terrassa per coronavirus, tres de les quals a l'UCI

En les últimes hores s'han registrat set altes i una defunció

En les últimes 24 hores s'han donat set altes i una persona ha mort per coronavirus als hospitals de Terrassa.
En les últimes 24 hores s'han donat set altes i una persona ha mort per coronavirus als hospitals de Terrassa. | Albert Alemany
28 de maig del 2020
Actualitzat a les 19:43h
Els hospitals de Terrassa han registrat un mort i set altes per coronavirus en les darreres 24 hores. A hores d'ara, a la ciutat encara hi ha 29 persones hospitalitzades, tres de les quals a l'UCI, després d'un nou ingrés aquest dimecres. Fins aquest dijous al vespre, els centres egarencs tenen comptabilitzades 304 defuncions a causa de la pandèmia, que ja han superat 1.303 persones.

 
Actualment l’HUMT té cura de nou pacients ingressats. D’aquests, tots es troben a planta, ja que aquest dilluns es va acomiadar l’última pacient a l’UCI. A més, a Vallparadís ja no hi ha cap persona hospitalitzada, i tampoc s’atén a cap pacient en hospitalització domiciliària. Fins aquest dimarts, 662 pacients han sigut donats d’alta a MútuaTerrassa, i 140 persones hi han mort a causa de coronavirus.

A data d'aquest dijous, el Consorci Sanitari de Terrassa atén 20 pacients en total. D’aquests, 12 es troben ingressats a planta i tres més a la UCI a l’Hospital de Terrassa. El centre no atén cap pacient en hospitalització domiciliària i cinc es troben a l’Hospital de Sant Llàtzer. Fins ara, el CST ha donat d’alta 641 pacients i la pandèmia hi ha provocat la mort de 164 persones.