Obertes les inscripcions per les colònies d'estiu del Centre Excursionista de Terrassa

Entre les mesures preses s'ha retirat el servei d'autocar, i els tutors dels infants hauran de dur-los i recollir-los

NacióDigital
28 de maig del 2020
Com cada estiu, el Centre Excursionista de Terrassa organitza unes colònies fora de la ciutat. Ara, un mes i mig abans, l'entitat ha obert les inscripcions per a l'activitat, que s'estendrà entre els dies 7 i 17 de juliol i està dirigida a nens nascuts entre els anys 2006 i 2011, ambdós inclosos.

Enguany, l'entitat ha organitzat una estada al Montseny sota mesures excepcionals tot respectant el context de desescalada després de la crisi del coronavirus. Els responsables són monitores i monitors titulats en l’àmbit del lleure i coordinats per una directora de lleure. Es tracta d’un equip amb experiència i que, a més, han treballat junts a la Secció Infantil del CET durant tot l’any.
 
Consistiran en activitats ben diverses a l’aire lliure dedicades a practicar els diferents esports de muntanya (orientació, senderisme, etc) i a aprendre les tècniques més bàsiques per a fer-les amb seguretat. Seguint l’esperit del Centre Excursionista, es posarà una especial atenció als valors de respecte cap a la natura, cap les monitores i monitors i, cap als companys i companyes, expliquen fonts del CET. D'altra banda, es treballaran hàbits d’higiene i de responsabilitat, autonomia i iniciativa personals.

L'arribada serà el dimarts 7 de juliol entre les 9.30 i fins les 19 h i la recollida serà el 17 de juliol entre les 10 i les 12. El preu per nen és de 475€ i inclou les activitats, la pensió complerta i l'assegurança. Per a més informació, es pot clicar aquest enllaç o contactar al correu [email protected]