GRÀFIC Dues morts i un nou pacient a l'UCI en les darreres 24 hores als hospitals de Terrassa

La Covid-19 manté 31 persones hospitalitzades a la ciutat, on 1.296 ja han rebut l'alta

Dues morts, tres altes i un nou pacient durant les últimes 24 hores als hospitals de Terrassa.
Dues morts, tres altes i un nou pacient durant les últimes 24 hores als hospitals de Terrassa. | Albert Alemany
27 de maig del 2020
Actualitzat a les 19:13h
Després d'un dia sense defuncions per coronavirus i un descens fins als dos pacients a la Unitat de Cures Intensives, els hospitals de Terrassa han registrat dues morts i un nou pacient a l'UCI en les últimes 24 hores. Actualment, els centres atenen un total de 31 pacients per la pandèmia, tres dels quals a l'àrea de crítics de l'Hospital de Terrassa. Fins ara, a la ciutat hi han mort 303 persones a causa del coronavirus i 1.296 persones l'han superat, tres de les quals l'últim dia.

 
Actualment l’HUMT té cura de 8 pacients ingressats. D’aquests, tot es troben a planta, ja que aquest dilluns es va acomiadar l’última pacient a l’UCI. A més, a Vallparadís ja no hi ha cap persona hospitalitzada, i tampoc s’atén a cap pacient en hospitalització domiciliària. Fins aquest dimarts, 661 pacients han sigut donats d’alta a MútuaTerrassa, i 139 persones hi han mort a causa de coronavirus.

A data d'aquest dijous, el Consorci Sanitari de Terrassa atén 23 pacients en total. D’aquests, 14 es troben ingressats a planta i tres més a la UCI a l’Hospital de Terrassa. El centre no atén cap pacient en hospitalització domiciliària i sis es troben a l’Hospital de Sant Llàtzer. Fins ara, el CST ha donat d’alta 635 pacients i la pandèmia hi ha provocat la mort de 164 persones.