Un centenar de persones es manifesta al Raval de Montserrat perquè «la crisi la paguin els rics»

La concentració es repetirà cada dimarts a les 20 h davant l'Ajuntament de Terrassa

NacióDigital
27 de maig del 2020
La protesta d'aquest dimarts al Raval de Montserrat.
La protesta d'aquest dimarts al Raval de Montserrat. | CDR Terrassa
Un centenar de persones es van manifestar aquest dimarts al Raval de Montserrat de Terrassa per reclamar que "la crisi la paguin els rics". Els manifestants, degudament separats per les distàncies de seguretat i amb mascareta, van exhibir pancartes on s'hi llegia "la vida abans que el capital", "sense drets no hi ha normalitat" o "combatem el virus de la submissió", entre d'altres.

 
La concentració, organitzada pel CDR Terrassa i l'ANC, pretenia criticar el sistema i "reivindicar drets perduts" durant la crisi del coronavirus, tot afirmant que aquesta crisi "no la pagarem". A partir d'ara, cada dimarts a les 20 h es tornaran a trobar davant de l'Ajuntament de Terrassa per tornar a exclamar "les nostres vides valen més que els seus beneficis". Llegeix aquí el manifest del moviment La vida abans que el capital.

L'acció, celebrada arreu del territori català i nascuda a les xarxes socials, demanava "canviar els balcons per les places i baixar les pancartes i cassoles als carrers" davant els efectes que està deixant el coronavirus entre "la classe treballadora". També es va celebrar en ciutats vallesanes com Sabadell i Rubí.