El centre d'assistència per a personal sanitari de l'Hotel Don Cándido tanca aquest dissabte

Els usuaris en podien utilitzar dutxes, aparcament, vestuaris, espais de descans i s'hi podien allotjar

Vista exterior de l'Hotel Don Cándido de Terrassa.
Vista exterior de l'Hotel Don Cándido de Terrassa. | GSV
NacióDigital
26 de maig del 2020
Actualitzat a les 17:05h
El centre d'assistència per a personal sanitari de l’Hotel Don Cándido de Terrassa deixarà d’acollir als professionals el pròxim dissabte 30 de maig, tal com ha comunicat la direcció de CatSalut a l'Ajuntament de Terrassa. La decisió coincideix amb una important baixada de la pressió de la situació de treball d’aquest personal en els centres sanitaris de la ciutat, amb un menor risc de contagi i canvis organitzatius dels torns de treball.
 
El centre de serveis del complex hoteler egarenc va obrir les seves portes el 27 de març i ha disposat de 80 habitacions, amb una mitjana d’ocupació d’un 50%. A més, fonts de l'Ajuntament asseguren que ha gaudit d'una "molt bona valoració" per part dels usuaris, que en podien utilitzar dutxes, aparcament, vestuaris, espais de descans i fins i tot allotjament. D’altar banda, el centre de serveis ha estat també obert a professionals sanitaris de la ciutat que treballen a centres d'altres poblacions.
 
Des del Consistori expliquen que es va demanar l'obertura del centre a Salut per a donar resposta a les demandes que li van fer arribar "molts professionals de MútuaTerrassa i l’Hospital de Terrassa", els quals manifestaven la necessitat de disposar d'un espai que comptés amb una sèrie de serveis de gran utilitat quan finalitzaven la seva activitat als centres de treball i abans de tornar als seus domicilis.