Una moto en flames provoca un incendi amb tres edificis afectats a Terrassa

El foc va calcinar dos vehicles i va afectar els baixants d’aigua del pàrquing, així com la xarxa de telecomunicacions del bloc més afectat

NacióDigital
25 de maig del 2020
Dissabte, a les 19.58 h, un avís del servei del 112 i del Cos Nacional de Policia va informar la Policia Municipal d’un incendi en un garatge del carrer de Solsona, a l’alçada del carrer del Besòs. Dues patrulles del cos egarencl van procedir a assegurar el perímetre de la zona i es va evacuar els veïns i a la gent dels voltants.
 
Nou unitats de Bombers i una ambulància van acudir al lloc dels fets que va atendre a dues persones afectades per una crisi d’ansietat. A l’interior del pàrquing hi havia un total de 32 vehicles estacionats, i tres d'aquests van quedar afectats: dos van quedar totalment calcinats i un tercer, només parcialment.
 
Sembla que l’origen de l’incendi va ser una motocicleta, des d’on es va estendre a un turisme estacionat al seu costat. El foc també va afectar tots els baixants d’aigua del pàrquing, així com la xarxa de telecomunicacions de l’edifici. L’incendi va afectar un total de tres edificis, raó per la que es va informar als presidents dels tres edificis dels passos a seguir. Els veïns que havien estat evacuats van poder tornar als seus domicilis una vegada es va apagar el foc.