VÍDEO Primera acció del CDR Terrassa durant el confinament

Els manifestants es van concentrar en motiu dels vuit mesos de les detencions del 23S i dos anys de l'exili del raper Valtònyc

Els manifestants van lluir mascareta i van respectar la distància de seguretat.
Els manifestants van lluir mascareta i van respectar la distància de seguretat. | CDR Terrassa
NacióDigital
25 de maig del 2020
Actualitzat a la 13:34h
 
El CDR de Terrassa ha publicat a xarxes socials el vídeo d'una concentració que l'organització va convocar aquest cap de setmana a la Masia Freixa aprofitant el relaxament del confinament. "Cap pandèmia acabarà amb el desig d'independència", es llegeix en un dels cartells que els concentrats exhibeixen davant la càmera, degudament protegits amb mascareta i respectant les distàncies de seguretat.

La concentració va comptar amb una vintena de participants, cadascú amb una bandera o pancarta demanant independència, amb un record pels presos polítics catalans, però també mostrant solidaritat amb el País Basc i criticant retallades en sanitat, així com els desnonaments. Tal com esmenten a la publicació, aquest dissabte 23 de maig es complien vuit mesos de les detencions del 23S i també dos anys que el raper Valtònyc es va exiliar a Bèlgica fugint de la Justícia Espanyola, que el reclamava per les seves lletres.