Liciten les obres de millora de la carretera entre Terrassa i Sentmenat

Tenen un valor de 3,3 milions d'euros i començaran a la tardor

Les obres de millora entre Sentmenat i Terrassa
Les obres de millora entre Sentmenat i Terrassa | Departament de Territori i Sostenibilitat
LaTorre
25 de maig del 2020
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha licitat obres de millora de la carretera C-1415a entre Terrassa i Sentmenat per valor de 3,3 milions d'euros. Es milloraran els encreuaments de la carretera i es renovarà el paviment i els sistemes de senyalització i de contenció. Els treballs començaran la tardor vinent i tindran un termini d’execució de 10 mesos.

Segons indica el Govern, la carretera C-1415a pertany a la xarxa comarcal de la Generalitat i uneix Terrassa, Castellar del Vallès i Sentmenat. Té un trànsit que varia entre els 5.300 vehicles al dia entre Terrassa i Castellar i els 6.500 entre aquest darrer municipi i Sentmenat. Aquesta obra abasta, concretament, dos trams de la via que sumen 13 quilòmetres.

Entre d'altres, els treballs serviran per retirar uns metres els talussos per afavorir la visibilitat en les interseccions o per remodelar les interseccions de Matadepera (amb BV-1248) i Castellar (amb la B-124). En el primer cas, es formarà una nova illeta en la incorporació sentit Terrassa i en el segon, es configurarà un illot central per als girs a l’esquerra i illetes deflectores per canalitzar els girs a la dreta.

També es condicionarà el camí de vianants existent al marge dret de la carretera entre l’inici de l’actuació (quilòmetre 18,5) i la intersecció Torre de Mossèn Homs, amb una longitud de prop de 500 metres.