GRÀFIC Cap mort en les últimes 24 hores als hospitals de Terrassa, on queden dos pacients a l'UCI

Actualment hi ha 34 ingressats per Covid-19 als centres sanitaris egarencs, que ja han donat d'alta a 1.293

Els hospitals de Terrassa han donat d'alta a 1.293 pacients de coronavirus.
Els hospitals de Terrassa han donat d'alta a 1.293 pacients de coronavirus. | Albert Alemany
26 de maig del 2020
Actualitzat a les 19:55h
Els hospitals de Terrassa no han registrat cap defunció per coronavirus en les últimes 24 hores, pel que des d'aquest dilluns la xifra es manté en 301, després de les tres del cap de setmana. A la ciutat encara hi ha 34 persones hospitalitzades per la pandèmia, dues de les quals a l'UCI de l'Hospital de Terrassa. D'altra banda, després de dues noves altes, el nombre de persones que ha superat la Covid-19 a la ciutat se situa en 1.293.

 
Actualment l’HUMT té cura de 10 pacients ingressats. D’aquests, tot es troben a planta, ja que aquest dilluns es va acomiadar l’última pacient a l’UCI. A més, a Vallparadís ja no hi ha cap persona hospitalitzada, i tampoc s’atén a cap pacient en hospitalització domiciliària. Fins aquest dimarts, 659 pacients han sigut donats d’alta a MútuaTerrassa, i 137 persones hi han mort a causa de coronavirus.

A dia d’avui, el Consorci Sanitari de Terrassa atén 24 pacients en total. D’aquests, 15 es troben ingressats a planta i dos més a la UCI a l’Hospital de Terrassa. El centre no atén cap pacient en hospitalització domiciliària i set es troben a l’Hospital de Sant Llàtzer. Fins ara, el CST ha donat d’alta 634 pacients i la pandèmia hi ha provocat la mort de 164 persones.