DOCUMENT Així serà el pacte de ciutat per a la reconstrucció de la Terrassa post-coronavirus

Els cinc partits polítics del Ple han signat les bases per l'acord, que vol donar un impuls social i econòmic a la ciutat

Els representants dels partits egarencs, durant la signatura de l'acord.
Els representants dels partits egarencs, durant la signatura de l'acord. | Ajuntament de Terrassa
NacióDigital
22 de maig del 2020
Els cinc partits polítics que integren el Ple de Terrassa han signat un Acord Polític de Bases d'un futur Pacte de la Ciutat per a reimpulsar econòmica i socialment Terrassa després de la pandèmia del coronavirus. Es tracta de Tot per Terrassa, Esquerra Republicana, el Partit Socialista de Catalunya, Ciutadans i Junts per Terrassa.

LaTorre ha tingut accés al document signat pels cinc grups, i que ha de servir per a fer un front comú per a coordinar la resposta de la ciutat a una nova etapa que s'obrirà quan finalitzi l'estat d'alarma. Amb aquest acord, els cinc grups es comprometen a fer aportacions per a ajudar a sortir de la crisi que ha provocat el coronavirus en tots els nivells.

Tal com va explicar en una entrevista en aquest mitjà l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, l'acord estarà enllestit abans de l'estiu, però de moment ja s'han acordat unes bases per a un Pacte de Ciutat que treballarà en tres línies: reactivació, recuperació de l’economia i de creació d'ocupació, promoció de la igualtat, la cohesió social, la inclusió i la perspectiva de gènere, i la sostenibilitat i preservació del medi ambient.

Llegeix a continuació el document que servirà per a concretar el pacte.

Pacte de Ciutat by naciodigital on Scribd