coronavirus

Professionals sanitaris de MutuaTerrassa exigeixen millores en les condicions laborals

Demanen el pagament d'endarreriments del 2015, un augment de sou per les actuacions de força major, equips de protecció adients i una baixada de ràtio de pacients, entre d'altres

per NacióDigital, 22 de maig de 2020 a les 16:00 |
Protesta a les immediacions de MútuaTerrassa | CCOO
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El comitè d'empresa integrat pels treballadors de MútuaTerrassa han començat aquesta setmana una serie de protestes per reclamar una millora de les condicions laborals i socials del personal sanitari del centre. Sindicats com CGT o CCOO han mostrat el seu suport a la protesta tot reclamant el que consideren "els drets" dels treballadors.

Aquest dijous, es van penjar diverses pancartes a les immediacions dels edificis de MútuaTerrassa per a fer visibles les seves demandes. Així doncs, demanen cobrar els endarreriments salarials del 2015, comptar amb millors equips de protecció, baixar les ràtios de pacients, o un augment de sou pel que fa a les hores fetes per força major, com serien les de les últimes setmanes.

 
 


 

 

Participació