GRÀFIC Cap defunció en les últimes 24 hores als hospitals de Terrassa, on quatre pacients es mantenen a l'UCI

Un total de 36 persones es troben ingressats a la ciutat per Covid-19

Cap mort per coronavirus als hospitals de Terrassa en les últimes 24 hores.
Cap mort per coronavirus als hospitals de Terrassa en les últimes 24 hores. | Albert Alemany
21 de maig del 2020
Actualitzat a les 19:58h
En les últimes 24 hores no s'ha produït cap mort per coronavirus als hospitals de Terrassa, pel que la xifra de defuncions provocades per la pandèmia es manté en les 298 que s'hi comptabilitzaven aquest dimarts. A hores d'ara, 36 persones segueixen ingressades a la ciutat, quatre d'elles a l'UCI. D'altra banda, després d'una nova alta el darrer dia, el nombre de persones que ha superat la Covid-19 a Terrassa se situa en 1.279.

 
 
Actualment l’HUMT té cura de 12 pacients ingressats. D’aquests, un es troba a l’UCI i 11 a planta. A més, a Vallparadís ja no hi ha cap persona hospitalitzada, i tampoc a l’hospital de campanya de l’Hospital Terrassa Park, que va tancar aquest divendres. Un altre pacient està amb hospitalització domiciliària. Fins aquest dimarts, 651 pacients han sigut donats d’alta a MútuaTerrassa, i 135 persones hi han mort a causa de coronavirus.

A dia d’avui, el Consorci Sanitari de Terrassa atén 24 pacients en total. D’aquests, 12 es troben ingressats a planta i tres més a la UCI a l’Hospital de Terrassa. El centre no atén cap pacient en hospitalització domiciliària i 9 es troben a l’Hospital de Sant Llàtzer. Fins ara, el CST ha donat d’alta 628 pacients i la pandèmia hi ha provocat la mort de 163 persones.