Els busos de Terrassa funcionaran al 85% a partir del proper dilluns

Entraran en servei 10 vehicles més, fins arribar als 48 dels 56 dels què consta la flota de TMESA

NacióDigital
22 de maig del 2020
A partir del 25 de maig, davant el possible avançament a la fase 1l’Ajuntament de Terrassa té previst ampliar el servei d’autobús urbà a la ciutat. En concret, TMESA incrementarà al 85% el servei, per tal de donar resposta a l’augment de la demanda que s’està produint i que se situa en un 18% de la demanda habitual en aquesta mateix període.

Aquest increment del servei suposarà que a partir de dilluns, s’augmentarà el nombre de vehicles en circulació, passant de 37 a 48 en els dies laborables, mentre que els dissabtes i diumenges es mantindran. La proposta suposa una reducció de servei del 15% respecte el servei setmanal habitual. Aquesta mesura permetrà reduir el temps de pas entre els vehicles respecte l'oferta que s’està donant en aquests moments.
L'Ajuntament va decidir a l'inici de la crisi reduir el servei de bus un 43%. Posteriorment, a partir del 24 d'abril, la reducció va ser del 32% i ara, amb el nou Decret d'alcaldia, es proposa una reducció del 15% des del 25 de maig i fins que finalitzi l'estat d'alarma. Amb aquest increment del servei es recuperarà la línia L14 del Mercadal, de cada dimecres, i la L17.