FOTOS Aquestes són les guanyadores del concurs d'Instagram de la Fira Modernista de Terrassa 2020

Entre el 8 i el 17 de maig es van presentar 605 imatges

NacióDigital
21 de maig del 2020
Actualitzat a les 10:03h
A causa de la pandèmia del coronavirus, la Fira Modernista d'enguany es va aplaçar i va passar a celebrar-se a la xarxa, on va comptar amb la celebració de centenars d'usuaris que no volien perdre's una de les cita més importants del calendari terrassenc. Tot i així el ja tradicional concurs d'Instagram, que arribava a la seva vuitena edició, es va poder celebrar amb normalitat sota l'etiqueta #firamodernistatrs2020.

El certamen, organitzat per l'Ajuntament de Terrassa a través del Servei de Turisme, va comptar amb un total de 605 participants, que entre el 8 i el 17 de maig van presentar les seves fotografies amb motius modernistes, sobre patrimoni modernista o relacionades amb la fira.

El jurat, format per membres de Terrassa Turisme i organitzadors de la fira, ha seleccionat tres imatges guanyadores en tres categories: una relacionada amb el Patrimoni, una al voltant dels Records de la Fira i una altra vinculada a la celebració des de casa d'aquesta edició.

Com a premi, els autors i autores de les imatges guanyadores rebran un lot de productes del Mercat de la Independència, un lot de productes Sanmy, un lot de productes de Terrassa Turisme i una samarreta de Samarretes. La imatge de Patrimoni va ser guanyada per @belsirena amb una foto de la Masia Freixa, la de Records de la Fira va ser per a @sonialleonart i la categoria de Fira des de casa va ser guanyada per @bogarriga.
 

Guanyadora de la categoria de Fira des de casa. Foto: @bogarriga
 

Guanyadora de la categoria de Patrimoni. Foto: @belsirena

Guanyadora de la categoria de Records de la Fira. Foto: @sonialleonart