Terrassa repetirà i ampliarà el tall de carrers en cap de setmana per facilitar el distanciament entre persones

Als carrers de Colom, Miquel Vives, la rambla Francesc Macià i l'avinguda Josep Terradellas s'hi sumen el carrer de Núria i el carrer Ample, dos dels eixos principals de la ciutat

L'Ajuntament de Terrassa va aplicar la mesura en quatre carrers per primer cop el cap de setmana passat.
L'Ajuntament de Terrassa va aplicar la mesura en quatre carrers per primer cop el cap de setmana passat. | Ajuntament de Terrassa
NacióDigital
20 de maig del 2020
Actualitzat el 22 de maig a les 11:09h
El cap de setmana l'Ajuntament de Terrassa va tallar quatre vies de la ciutat per facilitar la distància de seguretat de dos metres entre persones. El govern municipal valora molt positivament la mesura, segons Jordi Ballart, que aquest matí en roda de premsa ha anunciat que es repetirà l'acció dels mateixos carrers i amb dos de nous, el carrer de Núria i el carrer Ample. Tot i així, encara no han trascendit els horaris dels nous talls.

La setmana passada es va tallar la rambla de Francesc Macià de les 15 h de dissabte i fins les 23.30 h de diumenge. El trànsit de l'avinguda Josep Tarradellas va ser interromput el dissabte de 14.30 a 23 h i diumenge de 9 h a 23 h. Pel que fa al carrer Miquel Vives i Sant Tomàs, es va tallar del dissabte a les 15.30 h fins a les 00.00 h de dilluns. Al carrer de Colom es va aplicar la mateixa mesura des de dissabte a les 16 h fins dilluns a les 00.30 h.


El Consistori avisa que en tots els casos, els talls seran longitudinals, de manera que es permetrà el trànsit de manera transversal, podent ser travessades. El tancament es farà a través de tanques senyalitzades, i es permetrà l'accés puntuals de veïns amb aparcament a la zona. Consulta en els següents mapes els trams afectats, així com les línies de bus que veuran alterat el seu servei.