Denunciades 24 persones en les últimes 24 hores per desobeir l'ordre de confinament a Terrassa

La Policia Municipal segueix tramitant sancions durant el desconfinament

NacióDigital
19 de maig del 2020
La Policia Municipal de Terrassa ha interposat denúncies a total de 24 persones durant les darreres 24 hores per incompliment de l'estat d'alarma. Es tracta d'un repunt considerable, ja que dissabte es van aixecar nou actes i diumenge 13. El cos de policia local continua vigilant el compliment de les restriccions imposades per l'Estat d'alarma per evitar la propagació del coronavirus.
 
Despreniments en una cornisa i caiguda de rajoles 
 
A les 15 h d’ahir, un particular va informar la Policia Municipal que hi havia despreniments de la cornisa d’un edifici del carrer de Pau Claris, amb el carrer del Pantà. Els agents desplaçats al lloc van comunicar que es tractava d’una cornisa del quart pis, que estava a punt de caure a la via pública. Es va tallar la circulació fins a les 15.45 h que es va restablir. També es va donar avís a Eco-Equip per netejar les restes que havien quedat a la via pública.
 
A les 0.59 h d’aquesta matinada, el servei del 112 ha informat la Policia Municipal de la caiguda de part de la façana d’un edifici del carrer de Galileu, a l’alçada del de  Volta. Una dotació ha acudit al lloc i ha confirmat la caiguda de diverses rajoles de grans dimensions des d’una alçada considerable i perillosa. El despreniment no ha produït cap dany material. Efectius de Bombers han realitzat el sanejament de la façana i s’ha senyalitzat la zona per tal d’evitar riscos.