Reunió entre Policia Municipal, Mossos i Policia Nacional per gestionar la seguretat durant el desconfinament a Terrassa

Representants dels tres cossos es van reunir aquest dilluns amb el regidor de Seguretat, Protecció Civil i Via Pública, Xavier F. Rivero

Representants dels tres cossos a la trobada d'aquest dilluns.
Representants dels tres cossos a la trobada d'aquest dilluns. | Ajuntament de Terrassa
NacióDigital
19 de maig del 2020

El regidor de Seguretat, Protecció Civil i Via Pública, Xavier F. Rivero, es va reunir aquest dilluns a la tarda amb l’inspector en cap de la Comissaria de Policia Nacional a la ciutat, Javier Guerra; i l’intendent en cap de l’ABP de Mossos d’Esquadra, Jesús Requena, per analitzar la situació actual a la ciutat en matèria de seguretat.


D'altra banda, també es van explorar noves vies de coordinació i actuació entre els diferents cossos, en un moment en que la millora progressiva de la situació i les diferents fases de desconfinament, està generant més presència de gent a la via pública.

A la reunió, que va tenir lloc a la Prefectura de la Policia Municipal de Terrassa, també hi van assistir l’Intendent Major de la Policia Municipal, Antoni Flores; així com altres comandaments dels cossos de seguretat, amb la intenció de traçar línies comunes i gestionar la seguretat ciutadana durant el desconfinament.