MAPES Cap de setmana amb carrers tallats a Terrassa per prioritzar el trànsit de vianants

La mesura afectarà algunes línies de bus, que veuran alterat el seu servei a causa de la mesura

La rambla de Francesc Macià serà una de les cinc vies afectades.
La rambla de Francesc Macià serà una de les cinc vies afectades. | GSW
LaTorre
15 de maig del 2020
L'Ajuntament de Terrassa tallarà el trànsit en carrers i vies d'arreu de la ciutat per així facilitar que la ciutadania respecti la distància de seguretat imposada entre persones per a prevenir el contagi de coronavirus. És el primer cap de setmana que es duu a terme la mesura, que ja ha sigut implementada en ciutats com Sabadell.

E
ls talls seran programats en franges horàries concretes, destinades a evitar aglomeracions en moments en què s'espera una afluència de vianants major. Arrel d'aquesta mesura, es veuran afectades diverses línies de bus urbà.

D'aquesta manera, la rambla de Francesc Macià serà tallada de dissabte de les 15 h de dissabte i fins les 23.30 h de diumenge. El trànsit de l'avinguda Josep Tarradellas serà interromput el dissabte de 14.30 a 23 h i diumenge de 9 h a 23 h. Pel que fa al carrer Miquel Vives i Sant Tomàs, es tallarà del dissabte a les 15.30 h fins a les 00.00 h de dilluns. Al carrer de Colom s'aplicarà la mateixa mesura des de dissabte a les 16 h fins dilluns a les 00.30 h.

El Consistori avisa que en tots els casos, els talls seran longitudinals, de manera que es permetrà el trànsit de manera transversal, podent ser travessades. El tancament es farà a través de tanques senyalitzades, i es permetrà l'accés puntuals de veïns amb aparcament a la zona. Consulta en els següents mapes els trams afectats, així com les línies de bus que veuran alterat el seu servei.
 

Mapa de carrers i línies de... by naciodigital on Scribd