GRÀFIC Cap mort per coronavirus en les últimes 24 hores als hospitals de Terrassa

A la ciutat, encara 88 persones segueixen ingressades, nou de les quals a l' UCI

Cap mort per coronavirus en les últimes 24 hores a Terrassa
Cap mort per coronavirus en les últimes 24 hores a Terrassa | Albert Alemany
14 de maig del 2020
Actualitzat a les 10:00h
Dades molt positives en l'última actualització dels hospitals de Terrassa en relació amb el coronavirus. En les últimes 24 hores, la pandèmia no hi ha provocat cap mort per tercera vegada en els últims vuit dies, mentre que el nombre de pacients atesos -88 ingressats i dos en seguiment hospitalari- és el més baix des del 17 de març.

Les UCI egarenques també assoleixen mínims dels últims dos mesos i a dia d'avui acullen nou pacients, sis menys que aquest dimecres, en què la xifra era de 15. Fins ara, la Covid-19 ha provocat la mort de 290 persones a la ciutat -10 de les quals en els últims 10 dies-, mentre que les altes ja són 1239, nou més que el dia anterior.
 
Actualment l’HUMT té cura de 32 pacients ingressats. D’aquests, 5 es troben a la UCI i 27 a planta. A més, a Vallparadís ja no hi ha cap persona hospitalitzada, mentre que a l’hospital de campanya de l’Hospital Terrassa Park, en queden nou més i dos més estan amb hospitalització domiciliària. Fins aquest dimarts, 631 pacients han sigut donats d’alta a MútuaTerrassa, i 133 persones hi han mort a causa de coronavirus.

A dia d’avui, el Consorci Sanitari de Terrassa atén 45 pacients en total. D’aquests, 25 es troben ingressats a planta i quatre més a la UCI a l’Hospital de Terrassa. Cap pacient es troba en hospitalització domiciliària i 16 es troben a l’Hospital de Sant Llàtzer. Fins ara, el CST ha donat d’alta 608 pacients i la pandèmia hi ha provocat la mort de 157 persones.