Un conductor negligent, denunciat per cinc delictes a Terrassa

La Policia va aixecar-li acta per incompliment del confinament, proporcionar dades falses, conduir drogat i sense llicència i per tinença d'un ganivet i mig gram de marihuana

Cotxe de la Policia Municipal de Terrassa
Cotxe de la Policia Municipal de Terrassa | Anna Mira
NacióDigital
13 de maig del 2020
A les 17.48 h d’aquest dimarts, al carrer del Periodista Grané, una dotació d’agents va aturar el conductor d’un vehicle que feia una conducció negligent. Els agents van comprovar que el conductor estava indocumentat i que els va facilitar dades falses. Un cop identificat per la Direcció General de Trànsit (DGT), van comprovar que el conductor no havia obtingut mai el permís de conduir.

L’infractor va ser traslladat a les dependències policials, ja que presentava símptomes de trobar-se sota la influència de substàncies d’estupefaents, raó per la que va ser sotmès a la prova del drogotest, amb un resultat positiu. A més, en l’escorcoll se li va localitzar 0,5 g de marihuana i la tinença d’un ganivet.

Finalment, aquesta persona va ser denunciada per facilitar dades falses, per un delicte contra la salut pública i per incompliment de l'estat d’alarma, a més de quedar com investigat per un delicte contra la seguretat viària i per conduir sota els efectes de substàncies estupefaents. El seu acompanyant també va ser denunciat per incompliment del Decret d’estat d’alarma.