Tres ferits en tres accidents de trànsit a Terrassa en poc més de 12 hores

Dos dels tres implicats van haver de ser traslladats a l'hospital amb pronòstic lleu

Un patinet, un cotxe i una moto, els vehicles afectats als incidents.
Un patinet, un cotxe i una moto, els vehicles afectats als incidents. | Martí Albesa
LaTorre
13 de maig del 2020
Aquest dilluns, Terrassa va començar la setmana amb tres accidents de trànsit, que van provocar tres ferits. El primer va tenir lloc a les 6.36 h, quan la trucada d’un particular va avisar a la Policia Municipal de la caiguda d’un motorista al carrer de Ramón y Cajal, a l’alçada de la carretereta de Castellar. Va acudir al lloc una dotació policial i també es va donar avís al SEM, que va atendre al lloc al motorista, tot i que finalment no va ser necessari el seu trasllat a un centre hospitalari. El vehicle que havia provocat l’accident es va fer escàpol abans de l‘arribada de la dotació policial i no va poder ser identificat.

Hores més tard, a les 15.12 h, el 061 va alertar d’un accident de circulació a la plaça de la Dona, amb una persona ferida. Van acudir al lloc una unitat de la Policia Municipal, una d’ambulància del SEM i dues dotacions de Bombers. L’ambulància va traslladar la conductora del turisme accidentat, ferida lleu, a l’Hospital de Terrassa. Sembla que l’accident va tenir lloc quan el turisme va entrar a la rotonda, des de l’avinguda de Jaume l, va perdre el control i va impactar amb la doble vorera de la rotonda.

Ja al vespre, a les 19.26 h, el 112 va informar de la caiguda d’una persona que anava en patinet elèctric a l’avinguda de l’Abat Marcet, amb el carrer de Bartomeu Amat. Una dotació policial va informar que el conductor del patinet havia caigut a terra, probablement, després de relliscar per una fulla de palmera que hi havia al carril bici, i havia resultat ferit. Una ambulància el va atendre i el va traslladar a l’Hospital Asepeyo de Sant Cugat.