Una discussió de parella condueix als Mossos a un domicili ple d'objectes robats a Terrassa

Un home ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte de recaptació

Mentre buscaven l'home, els agents van topar amb una habitació plena de dispositius electrònics
Mentre buscaven l'home, els agents van topar amb una habitació plena de dispositius electrònics | Mossos d'Esquadra
LaTorre
12 de maig del 2020
Actualitzat a les 14:04h
Una discussió de parella a Terrassa condueix als Mossos a un domicili ple d'objectes robats. El passat dijous 7 de maig, els veïns van alertar als cossos de seguretat perquè una parella s'estava cridant dins de casa i podria tractar-se d'un presumpte cas de violència de gènere. En arribar al lloc, una Unitat de Seguretat Ciutadana es va trobar amb una dona que va explicar als agents que s'havia discutit amb el seu marit i volia iniciar un procés de separació. 

Dins del domicili, els agents van buscar el marit per tal de poder parlar amb ell sobre la situació. Mentre buscaven però, van topar amb una habitació plena de dispositius electrònics -televisions, càmeres de fotos, grans quantitats de telèfons mòbils, tauletes...-. Finalment, els agents van localitzar el marit i van confirmar amb ell que s'havia tractat d'una discussió i els van explicar el procés per iniciar una separació de parella.

A continuació, els Mossos van demanar a l'home d'on havia sortit tot el material electrònic emmagatzemat en una de les habitacions de l'habitatge i el detingut va explicar als agents que ho comprava a baix preu per vendre-ho més tard.

La parella va autoritzar als agents a fer un registre del domicili voluntàriament i durant el registre el cos policial va poder constatar que molts dels objectes havien estat robats. Per aquest motiu, l’home va ser detingut en aquell moment com a presumpte autor d’un delicte de recaptació. El detingut va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Terrassa que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.