Funerària Terrassa estrena una nova pàgina web amb un disseny «més net i atractiu»

El nou portal s'integra amb el sistema de gestió de continguts de l'Ajuntament de Terrassa

El disseny facilita la lectura amb una organització dels continguts i cerca d'informació més intuïtiva i fàcil
El disseny facilita la lectura amb una organització dels continguts i cerca d'informació més intuïtiva i fàcil | Funerària de Terrassa
LaTorre
12 de maig del 2020
Actualitzat a les 18:58h
L'empresa municipal Funerària de Terrassa ha estrenat un lloc web corporatiu amb una estructura més simple i intuïtiva i un disseny més net i atractiu. Amb aquest canvi, tot i mantenir una URL pròpia, el nou portal s'integra amb el sistema de gestió de continguts de l'Ajuntament de Terrassa, millorant la usabilitat i accessibilitat per a tothom, a més d'unificar la imatge corporativa.

Respecte als continguts, el nou lloc web incorpora les darreres seccions que s'havien creat en relació amb la situació d'excepcionalitat degut a la crisi sanitària del coronavirus. Per exemple, es manté l'Espai del record, una sala de vetlla virtual que recull la data de defunció, el nom i l'edat d'aquelles persones que han mort sense poder ser acomiadades amb una cerimònia des del 14 de març. Un altre espai és el dedicat al dol en temps de coronavirus, un recull d'enllaços d'interès adreçat a ajudar a les persones que estan patint processos de dol durant la pandèmia.

El nou portal està concebut amb un disseny adaptatiu, de manera que la presentació de la visualització s'adapta a la mida i proporció dels diferents dispositius de consulta possibles com ara mòbils, tauletes i altres dispositius portàtils. Fins ara, el sistema anterior només estava optimitzat per ordinadors. A més, l'estil de disseny interlineat del web municipal, amb més espais en blanc i un major interlineat, facilita la lectura amb una organització dels continguts i cerca d'informació més intuïtiva i fàcil.